Fika, äta eller bara ta en kaffe

Vi erbjuder allt från lunch eller middag till lyxiga tårtor & bakverk.

Mat & Dryck

När du kliver in genom vår dörr möts du än idag av ett brett sortiment av färska bakverk, tårtor, smörgåsar och även lättare maträtter och sallader.

Mat & dryck för hela dagen

På Ainas kan du avnjuta smakrika, fantastiska bakverk, drycker och maträtter. På vårt bageri på Stigs bakas det med hjärta och kvalité! Vi vill att våra bakverk skall vara lika tilltalande till både smak som form.

Kom in till oss och avnjut en frukost, ta ett förmiddagsfika, njut av maffiga lunchmackor eller en sallad. Hos oss kan du äta och fika hela dagen. Vårt kafé erbjuder allt från klassiska bakverk till frukost, dagens lunch och middag, varma & kalla rätter!

Varma & kalla drycker för alla dagar

I vår servering finns flera olika spännande kombinationer på kaffedrinkar, kalla & läskande eller heta & värmande. Vi har en mängd olika sorter av te och självklart läsk & festis.

Välkommen in oavsett om du är på språng och vill ha snabb en Take-away lunch, eller om du vill ta en lugn fika/middag i vår nya mysiga miljö.

Beställ online

Vi har ett brett utbud av klassiska kakor, bakverk, tårtor och bröd samtidigt som vi alltid försöker kombinera detta med
de allra senaste trenderna inom konditorivärlden.